torsdag 13 januari 2011

Mina citroner

Kristian är en hejare på att knäcka ägg, så det var hans uppgift när vi lagade pannkakor igår. Andrea tycker inte om pannkakor. Hur kan man inte gilla? Fast det så klart, vi har rätt olika smak vad gäller mat också. Andrea tycker att vi svenskar är helt weirdoo som blandar sött och salt. Han ryser bara han TÄNKER på köttbullar med lingonsylt (som han envisas med att kalla ”marmelata”), torkad frukt i bröd och messmör. Och så brukar han berätta för alla att i Sverige äter man inte sött till frukost utan antipasti (skinka och korv)! Och så skrattar de gott.

Appropå mat så har Kristian slutat äta en massa saker. Banan och potatis t.ex. En dag så bara ”Nej, vill inte potatis”. Jag: ”Varför inte det älskling?” Kristian: ”Äcklit”. Och så var det med det. 

Nehej, om man skulle ta och googla citronrecept kanske. Passa på medans Aurora tränar pincettgreppet på några stackars ärtor. Vi har citronträd här på gården och nu är de vackert gula och jag har ingen aning om vad jag ska göra med alla dessa frukter. Har ni? Hit med dem bara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar